Pate de ciuperci

  1. Tocați ceapa și căliți-o la foc mic timp de 50 de minute, amestecând-o la fiecare 10 minute.

  2. Tăiați ciupercile și căliți-le împreună cu usturoiul pisat și frunza de dafin, într-o tigaie cu ulei încins. Adăugați cimbru, pătrunjelul tocat și prăjiți-le timp de 10 minute la foc mic, amestecându-le periodic. Asezonați cu sare și piper negru.

  3. Scoateți frunza de dafin, puneți ciupecile și ceapa rumenită în robotul de bucătărie, apoi adăugați untul de arahide și fasolea fiartă. Mixați bine, până se omogenizează compoziția.

  4. Savurați cu plăcere!

Fii primul care adauga un comentariu

Lasă un răspuns

Notă: Comentariile de pe site -ul web reflectă punctele de vedere ale utilizatorilor fata de autori, și nu neapărat punctele de vedere ale acestui portal web. Membrii sunt rugați să se abțină de la insulte, înjurături și expresii vulgare. Ne rezervam dreptul de a șterge orice comentariu, fără notificare sau explicații.

Adresa dvs. de e-mail nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate sunt obligatorii pentru finalizare procesului.

%d blogeri au apreciat asta: