Pasca fără aluat

Pasca fara aluat este un preparat delicios! Se face rapid si nu ai nevoie de multe ingrediente.

Ingrediente:
– 700 g branza de vaci
– 6 oua mari
– 400 g smantana grasa
– un pachet de unt (200 g)
– 4 linguri de gris
– 4 linguri cu varf de faina
– 200 g stafide
– 200 g zahar
– o fiola de esenta de vanilie

Mod de preparare:
1. Ouale se bat cu zaharul si cu vanilia, apoi se incorporeaza, folosind o lingura, branza de vaci. Se adauga untul la temperatura camerei, taiat cubulete, si se amesteca. Se pune faina, putin cate putin si amestecand, urmata de gris, smantana si stafide.

2. Pentru copt se foloseste o forma de unica folosinta sau cu fund detasabil, care se tapeteaza. Se toarna compozitia in ea si sa baga in cuptorul preincalzit, la 170 de grade, pana devine usor maronie (cam o ora). Se lasa la racit, apoi se baga la frigider pana a doua zi.
Sursa

%d blogeri au apreciat asta: