Cremvurști de pui

 

– 500 g de file de pui

– 1 ou

– 50 g de unt

– 100 ml de lapte

– 2 prize de piper negru măcinat

– 0.5 linguriță de boia măcinată

– 0.5 linguriță de coriandru

– sare după gust

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE

1. Pregătiți toate ingredientele necesare. Spălați bine carnea.

2. Tăiați carnea bucățele și dați-le prin mașina de tocat sau mărunțiți-le în blender. Adăugați o bucățică de unt și continuați să amestecați carnea.

3. Adăugați oul, boiaua, piperul negru, coriandrul măcinat, sarea și laptele, amestecați bine toate ingredientele.

4. Așezați pe masă o bucată de folie alimentară, puneți 2 linguri de umplutură și rulați folia, ca o bomboană.

5. Încercați să rulați crenvurștii cât mai strâns, ca să eliminați aerul și să obțineți produse netede și frumoase. Legați capetele cu ață.

6. Turnați apă rece peste crenvurști, aduceți-i la fierbere și fierbeți-i la foc mic timp de 20 de minute.

7. Prăjiți crenvurștii într-o tigaie cu o linguriță de unt sau ulei până se vor rumeni frumos. Serviți-i fierbinți cu sosurile preferate.

Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

%d blogeri au apreciat asta: