Adjuvanții pe bază de aluminiu din vaccinuri PRODUC boli autoimune grave. Vaccinurile conțin cantități ENORME de aluminiu

Metalele grele ingerate din alimente au în față trei bariere, cea digestivă (nu tot ce înghiți se absoarbe în sânge din intestine, în cazul Aluminiului  rata de absorbție digestivă este de 0.3%), bariera hepatică (nu tot ce se absoarbe în sânge din intestine trece de ficat) și bariera renală (nu tot ce trece de ficat, trece și de rinchi).

În cazul în care metalele grele sunt direct injectate, sunt șuntate primele două bariere și rezultă că 100% din metal ajunge direct in sistem. Rinichii unui om sănătos fac față filtrării metalelor grele doar dacă sunt cantități mici (cum sunt cele înghițite ținând seama de rata de absorbție digestivă de 0.3%), în cazul Aluminiului fiind admise 3-5 micrograme/kg corp/zi la o funcție renală normală.

Dacă sunt cantități mai mari, rinichii nu fac față și cantitățile trec aproape integral și ajung în organism masiv, în special in creier, unde fac ravagii neurologice, de la convulsii la autism. De aceea, în cazul Aluminiului injectat, rata de reținere în organism este la adulți 40%, iar la copii este de 75% !!!  Dacă sunt cantități mari, sunt situații și mai grave (pentru că sunt acute) în care rinichii cedează total și irevesibil (cazul copiilor din Argeș cu Sindrom Hemolitic Uremic care a fost evident post vaccinal).

O doză de Infanrix Hexa de exemplu are (cf. prospect) 0.5 miligrame de hidroxid de aluminiu și 0.32 miligrame de fosfat de aluminiu, totalizând 0.82 miligrame de compuși de aluminiu in doza de Infanrix, adică 820 de micrograme intr-o doza. Din aceste 820 de micrograme, 75% sunt reținute de organismul unui copil mic, adică 615 micrograme. La un calcul simplu, un copil la 2 luni, cu o greutate de 5kg, calculăm nivelul de toxicitate de peste 120 micrograme/ kg corp/ zi (adică depașit nivelul maxim admis de 25-30 de ori!).

Aici am vorbit puțin de modurile de absorbție, de efectele neurologice și renale ale Aluminiului, dar cred că cele mai grave sunt reacțiile imunologice, declanșarea poli alergiilor digestive cu urmările lor dezastruase, inclusiv cerebrale și  declanșarea bolilor autoimune, pentru că rolul Aluminiului in vaccinurile actuale este cel de adjuvant, declanșator al reacțiilor imunologice, reacții ce nu sunt deloc ținute sub control.

Și de aceea nu aș face copiilor mei astfel de vaccinuri ce conțin Aluminiu.

Anexe  foarte  necesare:

Prospectul oficial tradus in limba română menționează la pagina 2 compoziția vaccinului Infarix Hexa, printre care si 0.5 miligrame de hidroxid de aluminiu și 0.32 miligrame de fosfat de aluminiu, adică 820 de micrograme de compusi de aluminiu. Sursa prespectului este siteul oficial al European Medicines Agency:

http://www.ema.europa.eu/docs/ro_RO/document_library/EPAR_Product_Information/human/000296/WC500032505.pdf

Citiți vă rog și articolul ”Aluminium adjuvants in vaccines” – Un articol recent al Prof. Chris Exley  (Professor in Bioinorganic Chemistry Keele University, Honorary Professor at UHI Millennium Institute, Group Leader – Bioinorganic Chemistry Laboratory at Keele)

https://www.hippocraticpost.com/infection-disease/aluminium-adjuvants-vaccines

Un studiu care face legătura între hidroxid de aluminiu, un adjuvant considerat sigur și folosit în vaccinuri, și Alzheimer, demență, diminuarea memoriei, probleme neurologice mai ales. Deci afectarea creierului, pe scurt. Acest studiu a fost realizat în contextul în care existau persoane care sufereau de așa-numitul „Golf War Syndrome”, iar rezultatele studiului le puteți citi în cele ce urmează.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2819810

Un articol din Viața Medicală scris de dl. Conf.Dr. Cojocaru informează despre faptul că adjuvanții din vaccinuri PRODUC boli autoimune grave:  Sindromul Shoenfeld: o nouă afecţiune autoimună.

http://www.viata-medicala.ro/*articleID_8054-dArt.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: