Tort cu fructe și gelatină

INGREDIENTE 

-2 pachete de brânză de vaci

-1 cutie de lapte condensat (380 g)

-25 g de gelatină

-fructe

-fructe de pădure

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE

1. Turnați peste gelatină 200 ml de apă rece sau lapte și lăsați-o să se umfle.

2. Apoi puneți gelatina la foc mic și amestecați-o până se va dizolva complet. N-o fierbeți! Lăsați să se răcească.

3. Amestecați brânza și laptele condensat cu blenderul până la omogenizare.

4. Tăiați fructele și fructele de pădure și combinați-le cu masa de brânză.

5. Turnați deasupra gelatina, amestecați bine și puneți masa într-o formă.

6. Dați tortul la frigider peste noapte, ca să se întărească.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: