Despre lgbt

Argumentația și miturile obișnuite utilizate de către lobbyistii LGBT pentru a încuraja stilul de viață homosexual și teoria genului în societate și instituții a primit o fisură prin publicarea unui raport referitor la orientarea sexuală, comportamentul social și identitatea de gen.
Dr. Lawrence S. Mayer, biostatistician si epidemiolog și Dr. Paul R. McHugh, distins profesor, la Departamentul de Psihiatrie de la Universitatea de Medicina John Hopkins, au publicat rezultatele efortului lor în The New Atlantis. Raportul rezumă dovezile a 200 de studii de caz. Rezultatele trag covorul de sub argumentele pseudo-științifice pe care LGBT le-au adresat în privința sexualității în Statele Unite și în lume.
Mayer și McHugh au integrat datele biologice, psihologice și sociale pentru a crea o subestimare amplă a temelor în discuție. S-a concentrat atenția asupra problemelor de sănătate mintală legate de un stil de viață homosexual, precum și a copiilor care nu se identifică cu sexul lor biologic.
Prima secțiune a raportului se referă la orientarea sexuală. Aceasta explică faptul că orientarea sexuală este o proprietate biologică fixă a ființelor umane. Acest adevăr simplu pare surprinzător într-o societate în care teoria genului și-a plantat deja rădăcina. Studiul arată dovezi suplimentare că, deși „factorii biologici, cum ar fi genele și hormonii, sunt asociate cu comportamente și atracții sexuale, nu există explicații biologice convingătoare biologic pentru orientarea sexuală umană. În timp ce diferențele minore în structurile creierului și activitatea creierului între indivizii homosexuali și heterosexuali au fost identificate de cercetatori, astfel de constatări neurobiologice nu demonstrează dacă aceste diferențe sunt native sau sunt rezultatul factorilor de mediu și psihologici.
De asemenea, interesant, cercetătorii au descoperit că 80 la suta din adolescentii masculini care se simt nesiguri cu privire la sexualitatea lor raportează că atracția față de acelasi sex nu mai este experimentată odată ce au ajuns la maturitate. Această informație se opune în mod clar argumentului potrivit căruia o atracție exagerată față de același sex indică în mod necesar o orientare sexuală pe care trebuie să o acordați și să o urmați. Studiul de caz arată, de asemenea, că heterosexualii sunt de aproximativ două până la trei ori mai puțin susceptibili de a fi experimentat abuzuri sexuale în rândul copiilor, în comparație cu cei care au ieșit ulterior ca homosexuali.
A doua parte a studiului se referă la problemele de sănătate mintală și la stresul social care este comun printre homosexuali. Acesta arată că populația non-heterosexuală prezintă un risc ridicat de a suferi o varietate de probleme de sănătate și de sănătate mintală. La persoanele care trăiesc într-un stil de viață homosexual sunt de aproximativ 1,5 ori mai multe șanse de a experimenta anxietatea; de două ori mai multe șanse față de riscul depresiei și de 2,5 ori față de riscul de sinucidere. Numerele sunt mai mari pentru persoanele care sunt transsexuali: 41% au avut o încercare de suicid în timpul vieții lor, în timp ce rata pentru populația generală din S.U.A. este sub 5%.
Studiul scoate în evidență aspecte legate de identitatea de gen. „Ipoteza că identitatea de gen este o proprietate înnăscută, fixă a ființelor umane care este independentă de sexul biologic – că o persoană ar putea fi” un om prins în corpul unei femei „sau” o femeie prinsă în corpul unui bărbat „- nu este susținută prin dovezi științifice. ”
În contrast cu imaginea adesea portretizată de către mass-media, doar 0,6% din adulții din S.U.A. identifică un gen care nu corespunde sexului lor
biologic.Nu există nicio corelație între structura creierului și identificările trans între sexe. Prin urmare, nu există nici o bază neurobiologică pentru identificarea de gen care să încalce sexul biologic. Aici, cifrele sunt deprimante, de asemenea: În comparație cu populația generală, adulții care au suferit o intervenție chirurgicală de schimbare a sexului au de cinci ori mai multe încercări de sinucidere. Mai mult, „nu există dovezi că toți copiii care exprimă gânduri sau comportamente atipice de gen trebuie încurajați să devină transgender”.
Medicii au vrut să ofere un rezumat atent și o „explicație actualizată a multora dintre cele mai riguroase descoperiri” produse de cercetările lor. Cercetarea lor a inclus examinarea unui vast corp literar științific din mai multe discipline, după cum se precizează în introducere. „Din moment ce literatura relevantă este plină de definiții inconsecvente și ambigue, nu numai că analizăm dovezile empirice, dar și cădem în problemele conceptuale care stau la baza lor. Totuși, acest raport nu discută aspecte legate de moralitate sau politică: accentul nostru se pune pe dovezile științifice – ce susțin și ce nu susțin ele.

https://www.lifesitenews.com/news/large-peer-study-debunks-lgbt-creed-with-scientific-facts

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: