Desert cu griș

Desert cu gris

Ingrediente

-500 ml lapte
-1/2 cana gris
-6 linguri zahar
-50 g stafide
-1 esenta vanilie
-1 esenta rom
-3 linguri nuca de cocos
-1 mar

Preparare

Topesti intr-o cratita trei linguri de zahar, stingi cu lapte si cand clocoteste pui grisul in ploaie, amesteci energic si fierbi pana se ingroasa.

Dai cratita deoparte, adaugi stafidele, romul, zaharul ramas si esenta de vanilie.

Pe fundul unui castron uns cu ulei pui doua felii de mere sau ce fructe ai , torni compozitia de gris si o dai la frigider 20 de minute.

Rastorni castronul pe o farfurie si il decorezi cu nuca de cocos.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: