Chec simplu

Ingrediente:

-3 ouă

-175 g ciocolată cu lapte

Mod de preparare:

1. Separam gălbenușurile de albușuri, iar albușurile se dau la frigider.

2. Faramitam ciocolata bucățele mici și o topim pe baie de aburi.

3. Albușurile se bat cu ajutorul unui mixer se bat până se formează o masă vâscoasă și omogenă.

4. Amestecam gălbenușurile cu ciocolata topită și puțin răcită. În compoziția obținută se adaugă o treime din masa de albușuri. Batem amestecul.

5. Impartim albușurile rămase în jumătate și adaugam pe rând, continuând să amestecam.

6. Într-o formă de copt se așterne hârtie și se toarnă aluatul. Tava se dă în cuptorul preîncălzit la 170 grade pentru 30 de minute. După ce se scoate de la cuptor, checul se lasă să se răcească și se înfrumusețează cu zahăr pudră.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: