Desert fără coacere brânză cu cacao

 

Vă prezentăm rețeta unui desert delicios din brânză, ce se prepară într-un timp record. Dintr-o cantitate minimă de ingrediente obțineți un deliciu deosebit de fin, ușor și aromat. Acesta se prepară destul de rapid, fiind o variantă bună de desert pentru zilele prea încărcate. Decorați-l după gust și serviți-l la masa de sărbătoare, în porții individuale.

 

Ingrediente

  • 400 g brânză de vaci degresată
  • 100 ml de lapte 1%
  • 30 g de cacao
  • 25 g de gelatină
  • îndulcitor după gust
  • 150 ml de apă

Mod de preparare

 

  1. Dizolvați gelatina în apă și lăsați amestecul obținut la temperatura camerei pentru 60 de minute.
  2. Încălziți amestecul obținut în cuptorul cu microunde sau la baia de aburi. Nu-l fierbeți.
  3. Treptat, adăugați celelalte ingrediente și amestecați.
  4. Amestecați cu ajutorul unui robot de bucătărie, până obțineți o masă omogenă.
  5. Turnați desertul în forme și dați-l la frigider, până se prinde.

 

Notă: Valoarea nutritivă pentru 100 g – 96.97 Kcal, Proteine/Grăsimi/Glucide — 7.5/1.13/4.36

Sursa. Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: