Fursecuri de lămâie

Ingrediente

-200 g unt
-1 galbenus
-4 linguri cu zahar
-1 lamaie
-faina cat cuprinde
-dulceata dupa preferinte

Preparare

Se freaca untul spuma, se adauga galbenusul, zaharul, coaja rasa de lamaie si faina pana obtinem o coca moale.
Se intinde o foaie groasa de 1 cm si se taie forme geometrice.
Se coc in tava unsa si tapetata cu hartie de copt , la foc iute pana se rumenesc frumos si se lipesc cate doua cu dulceata.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: