Ruladă rapidă, fără coacere

Ingrediente:
– 1.5 kg biscuiti simpli
– 10 gr zahar pudra
– 3 linguri cacao pudra
– 300 ml lapte
– 85 gr unt

Pentru crema:
– 230 gr zahar pudra
– 20 gr unt
– 350 gr fulgi de cocos
– 3 plicuri zahar vanilat
Pentru decor:
– 2 linguri fulgi de nuca de cocos

Mod de preparare:
1. Biscuitii se rup in bucati. Zaharul, laptele, untul si pudra de cacao se fierb si se lasa la racit intr-un vas mai mare. Se adauga biscuitii sfaramati si se framanta bine. Se intinde o folie de alimentara pe masa si se presara nunca de cocos.
2. Separat se amesteca nuca de cocos cu untul, zaharul vanilat si zaharul pudra pana devine o crema pufoasa. Pentru ca crema sa nu se taie se adauga o lingurita de lapte clocotit peste unt, apoi se adauga zaharul pudra.
3. Se amesteca bine pana nu se mai simte zaharul, apoi se adauga zaharul vanilat si nuca de cocos. Intindeti aluatul de biscuiti pe folia alimentara intr-un strat uniform si apoi intindeti crema de cocos. Rulati bine si dati la frigider pentru 2-3 ore. Cand o desfaceti din folia alimentara, puteti sa mai presarati nuca de cocos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: