Ceai de ghimbir

Dizolva depunerile de grasime și deblochează arterele

Sezonul racelilor se apropie! Imunizati-va organismul cu CEAI DE GHIMBIR! Omoara toti virusii! Beti CEAI DE GHIMBIR pentru o inima sanatoasa si un sistem imunitar fortificat! Se prepara rapid si este foarte eficient!

Ghimbirul este un superaliment. Acesta dispune de o capacitate uimitoare de a spori imunitatea, de a imbunatati digestia si de a reduce inflamatiile. Ghimbirul contine mai multe uleiuri esentiale care ii dau aroma distincta: zingeronul, sogaolul si gingerolul. Aceste uleiuri sunt agenti anti-bacterieni, anti-virali, anti-fungici si anti-parazitari puternici. Radacina de ghimbir promoveaza o digestie sanatoasa, stimuleaza imunitatea, trateaza astmul si ajuta sanatatea cardiovasculara, amelioreaza durerea si multe altele.

Beneficiile ceaiului de ghimbir
Ghimbirul este un remediu foarte eficient pentru dureri de cap, gripa, febra musculara, raceala si chiar inflamatii comune. Datorita substantelor unice continute de ghimbir, acesta este capabil sa opreasca in mod natural durerea.

Consumul regulat de ceai de ghimbir intareste sistemul imunitar. Acesta contine cantitati mari de antioxidanti care cresc imunitatea si ajuta la lupta impotriva infectiilor.

Doar o ceasca de ceai pe zi va scade sansele sa faceti un accident vascular cerebral, iar ghimbirul ajuta la descompunerea depozitelor de grasime care blocheaza arterele.

Datorita proprietatilor ghimbirului, acesta imbunatateste circulatia sangelui. Cresterea fluxului sanguin va imbunatati nivelul de vitamine, minerale si oxigen din celulele corpului si ajuta la starea generala de sanatate.

Ceaiul de ghimbir ajuta la distrugerea virusilor care provoaca racelile, si gripa.

Cum sa faceti ceai de ghimbir
Ingrediente
• 1 cana cu apa
• 1/4 lingurita ghimbir macinat
• 1/4 lingurita turmeric macinat
• lapte de nuca de cocos, dupa gust
• miere organica, dupa gust

Indicatii:
Se fierbe apa. Adaugati ghimbirul si turmericul, se da focul mic si se fierbe timp de 10 minute. Se amesteca laptele de cocos si se strecoara ceaiul intr-o ceasca. Se adauga miere dupa gust!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: