Bomboane de casă, din fructe

Ingrediente pentru bomboane de casa:

– 12 curmale moi, fără sâmburi (dacă sunt foarte uscate, se pot pune la înmuiat cu câteva ore înainte)

– o jumătate de cană de nuci

– o linguriță praf de carob

– o cană de nucă de cocos

Mod de preparare: În robotul de bucătărie / blender se amestecă nucile, curmalele, praful de carob și jumătate din cantitatea de nucă de cocos până se formează o pastă. Din pasta obținută se modelează biluțe care se tăvălesc prin restul de nucă de cocos.

Notă: se poate folosi un amestec de nuci (nuci,  nuci pecan, migdale, caju, chiar și fistic etc) și se pot adăuga și alte fructe uscate, doar că bomboanele vor fi un pic mai dulci.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: