Prăjitură fără făină

prăjitură fără făină

 

INGREDIENTE

  • 600 g de brânză de vaci (cu un conținut înalt de grăsime)
  • 250 g de biscuiți
  • 100 g de unt
  • 3 ouă
  • 100 ml de smântână grasă
  • 150 g de zahăr pudră sau zahăr obișnuit
  • coaja unei portocale (sau lămâi)
  • vanilie

MOD DE PREPARARE

  1. Mărunțiți bine toți biscuiții. Frecați untul cu firimiturile de biscuiți.
  2. Alegeți o formă de copt cu laturi înalte. Așterneți la fundul tăvii hârtie de copt sau puteți unge bine suprafața cu ulei sau unt. Distribuiți uniform aluatul în tavă până la margini. Puneți aluatul în frigider pentru 30 de minute.
  3. În brânza de vaci uscată și fără cocoloașe adăugați smântâna, ouăle, zahărul, coaja de portocală și vanilie. Amestecați bine întreaga consistență.
  4. În aluatul refrigerat puneți amestecul de brânză de vaci și dați-l la cuptor. Procesul de coacere durează 30-40 de minute la 180 de grade.

Echipa Bucătarul.tv vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

 

Autor text: Bucătarul.tv

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: