Cartofi rași la cuptor

Totul începe cu cartofii . Să fie mulți și răzuiți, să fie o tavă întreagă. După acest pas adăugați în tavă sare și piper după gust. Adăugați într-un bol supă cremă de pui și smântână, un pic de unt topit și un pic de ceapă

Amestecați crema obținută cu cartofii și începeți să presați astfel încât să ajungă umplutura peste tot. Presărați peste brânză din abundență. Totul este gata. Mai urmează doar să băgați minunăția la cuptor și să o lăsați să se coacă.

Asigurați-vă că o să încercați rețeta și o să împărțiți atât mâncarea, cât și secretele cu prietenii voștri. Povestiți experiența tuturor și vedeți ce reacție au! O să fie cu siguranță cea mai delicioasă mâncare care ai pus-o pe masă. Toți vor fi uimiți de această porție de vise și gusturi rebele. Încearcă!

Echipa Bucătarul.tv vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: