Prăjitură caramel fără coacere

INGREDIENTE
250 g biscuiti simpli
100 g unt topit
700 g crema de branza la temperatura camerei
350 ml smantana pentru frisca
2 linguri zahar
3-4 linguri sos caramel (dupa gust)
PENTRU ORNARE
4-5 linguri sos caramel
50 g nuci tocate

MOD DE PREPARARE
1. Macina biscuitii intr-un robot de bucatarie. Toarna untul topit peste biscuiti si omogenizeaza.
2. Preseaza amestecul obtinut intr-o tava de tort tapetata cu hartie de copt si da tava la rece pentru 30 de minute.
3. Bate crema de branza cu smantana pentru frisca, zaharul si caramelul. Gusta pentru a verifica daca este suficient de dulce, iar daca e necesar mai adauga zahar.
4. Pune amestecul de branza in tava si da cheesecake-ul la rece pentru 4 ore. Cand prajitura s-a intarit, scoate-o si glazureaz-o cu sosul de caramel si orneaz-o cu nucile tocate marunt cu cutitul.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: