Cafeaua verde și slăbitul

Folosirea în exces a noului produs de slăbit poate provoca distrofie musculară

În goana după silueta perfectă, multe domnișoare continuă să slăbească foarte mult. Acum, acest lucru este mai simplu ca niciodată. Pe piața produselor de slăbit a apărut cel mai bun supliment natural de slăbit: Cafeaua Verde. Medicii trag un semnal de alarmă!

Odată cu apariția pe piața românească a noului produs de slăbit, „Cafeaua Verde”, s-a înregistrat o creștere a numărului celor care reușesc să slăbească brusc. În dorința de a slăbi cât mai rapid, unele femei au tendința de a depăși doza unică maximă admisă. Acest lucru se explică prin faptul că unele persoane au simțit personal inutilitatea fructelor Goji sau a altor suplimente, care aveau totuși un oarecare efect, consumate în cantități mari. Cafeaua Verde reprezintă un adevărat distrugător al celulelor adipoase, dar trebuie administrat strict conform instrucțiunilor. Observând că încă din prima săptămână de admininstrare kilogramele în plus dispar și din dorința de a accelera procesul de slăbire, unele persoane măresc doza de administrare.

Toți cei care au încercat să slăbească utilizând Cafeaua Verde au obținut un rezultat de minus 10 kg în doar o săptămână. Unii slăbeau chiar 15-22 kg în doar o lună! Dacă la început acest lucru îi bucura, după ceva timp, însă, au început să se îngrijoreze. Unele femei își pierdeau controlul asupra regimului alimentar, astfel încât, deși consumau alimente foarte bogate în calorii, nu reușeau să mai ia în greutate nici măcar un gram. Chiar dacă reveneau la regimul alimentar obișnuit, femeile continuau să slăbească.

Au fost intervievate mii de persoane care au reușit să slăbească mult și rapid, datorită Cafelei Verzi. Nimeni nu s-a plâns de reacții adverse, precum stări de greață, vomă, amețeli.

Un laborator independent a efectuat propriul experiment și a ajuns la următoarea concluzie:

Cafeaua Verde contribuie la pierderea în greutate și accelerarea proceselor metabolice cu 5%! Iată de ce femeile din întreaga lume au simțit efectul uimitor al Cafelei Verzi, iar unele și-au dorit atât de mult să slăbească, încât au depășit doza de administrare admisă!

De ce reușim să slăbim cu Cafeaua Verde?

1. Polizaharidele – ingredientul principal din Cafeaua Verde, contribuie la accelerarea proceselor metabolice cu 5%, favorizând astfel arderea celulelor adipoase. Prin urmare, are loc nu doar arderea caloriilor consumate, rezultat posibil fără niciun efort fizic, ci și păstrarea tuturor microelementelor din produsele alimentare.

2. Cafeaua Verde conține beta-sitosterol, o substanță care diminuează colesterolul din sânge. Tocmai nivelul ridicat de colesterol este cel care poate provoca obezitate.

3. Cafeaua Verde favorizează secreția hormonului creșterii (HCH), numit și hormonul tinereții. Beneficiile acestui hormon includ îmbunătățirea aspectului tenului, încetinirea procesului de îmbătrânire și îmbunătățirea calității somnului.

Pentru o slăbire eficientă (de la 5 kg până la 10 kg într-o lună) și atingerea nivelului greutății optime, consumați 20-50 grame de Cafea Verde, de două ori pe zi, dimineața și seara. Pentru rezultate optime, este recomandată o cură de 2 luni.

Sondajul efectuat a relevat faptul că toate femeile care au reușit să slăbească într-un termen scurt au depășit norma admisă de administrare și au consumat de 3 sau chiar de 5 ori mai multă cafea decât doza admisă! Astfel, acestea au reușit să slăbească 7-12 kg în doar o săptămână. Observând rezultatul, multe dintre acestea au încercat să accelereze procesul de slăbire, ceea ce a provocat o scădere bruscă în greutate.

Institutul Național de Sănătate Publică avertizează: scăderea bruscă în greutate poate provoca probleme grave de sănătate!

Link-ul site-ului furnizorului oficial:

http://rogoji.com/

Spre deosebire de fructele Goji sau alte suplimente alimentare, Cafeaua Verde este un adevărat distrugător al celulelor adipoase, cu un indice de 97,8%. În goana după kilogramele în minus, există riscul ca unele persoane să depășească doza maximă de administrare. Atenție: nu trebuie să vă tenteze scăderea bruscă în greutate! Grăsimea din corp dispare treptat, fără a dăuna sănătății dumneavoastră. Dacă ați decis să comandați Cafeaua Verde pentru a scăpa de kilogramele în plus, țineți minte că doza maximă este de 50 grame în 24 de ore, indiferent de greutatea dumneavoastră!

Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: