Baloane de săpun

Reteta solutiei pentru baloane uriase este urmatoarea: 1 lingura de guma de guar, 1 lingura de praf de copt, 16 masuri de apa. Atunci cand vine vorba despre detergenul lichid de vase, mamicile trebuie sa aiba in vedere faptul ca trebuie respectata proportia de 16 masuri apa, la o masura de detergent.

Intr-o galeata se toarna detergentul de vase impreuna cu guma de duar si praful de copt, dupa care se amesteca pana cand totul se transforma intr-o pasta densa, moment in care se adauga si apa. Continuati sa amestecati pana cand pasta respectiva se dizolva in apa.

Pentru a obtine ustensila ce va aduce zambetul pe buzele copiilor, luam două beţe, legam sfoara de capatul unuia dintre ele, introducem saiba pe fir. Facem apoi o legatura si de celalalt bat astfel incat sa ramana un capat de sfoara mai lung pentru a se forma un triunghi cu laturile egale.

Probabil, in prima instanta iti va lipsi indemanarea, insa de dragul micutilor tai, trebuie sa incerci pana cand vei obtine niste baloane uriase! Distractia poate sa inceapa!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: