Mancarea biblica miraculoasa care ne vindeca de boli

Nu multi sunt cei care stiu ca Biblia contine si veritabile lectii de sanatate. Astfel, una din mancarurile folosite ca desert la Cina cea de taina a fost charosetul. Acesta consta intr-o combinatie de mere tocate marunt (o jumatate de mar de marime potrivita, pentru o persoana) si nuci pisate, carora li se adauga stafide pisate sau strivite, curmale, scortisoara si miere. Consumand in mod constant acest desert biblic, putem alunga durerile de inima, putem scapa de calculii renali si biliari care sunt eliminati, putem ajuta o tiroida hipoactiva, putem face sa dispara petele de pe piele, petele hepatice, acneea, psoriazisul si herpesul, precum si insomnia. Miracolul din Charoset infrunta cancerul si ajuta la tratamentul infectiilor cu candida.

Sursa: http://sanatate.bzi.ro/mancarea-biblica-miraculoasa-care-ne-vindeca-de-boli-46396

2 Responses to Mancarea biblica miraculoasa care ne vindeca de boli

 1. Blue Sorin says:

  Mâncare biblică? Păi cel care a scris acel articol cred că nu a văzut Biblia.
  Vezi aici Capitolul 14 din eevanghelia după Marcu: http://bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=53&cap=14
  Asta e soră cu aia că românii ar fi ortodocşi de două mii de ani. În Biblie NU SE FACE NICI O REFERIRE LA CE S-A MÂNCAT LA ACEA MASĂ.
  Există doar referire la pâinea păe care o rupe Isus şi o împarte celor prezenţi (Luaţi şi mâncaţi, acesta este trupul meu) şi la vin (Luaţi şi beţi, acesta este sângele meu).
  Dealtfel în Economia Noului Testament, ce s-a mâncat la acea masă nu are nici o relevanţă. Acolo e vorba de faptul că Isus STIA de trădarea pe care urma să o întreprindă Iuda.
  Într-un fel ei îi dă acestuia binecuvântarea pentru acţiunea lui de a trăda. FĂRĂ ACEASTĂ TRĂDARE NU SE PUTEAU ÎMPLINI SCRIPTURILE.

 2. Spune-i unui bărbat ceva, și va scoate sabia să pornească la luptă! Dar nu-i spune SĂ-ȘI IMAGINEZE ceva…
  Luați și mâncați, acesta este trupul meu, care pentru voi se frânge… Luați și beți, acesta este sângele meu, care pentru voi se varsă… acesta este mesajul Mântuitorului pentru noi. De câte ori rupi din pâine să-ți spui că mânânci trup ceresc și inteligență divină. Ce sănătoasă ar fi pâinea ta.
  De când eram copil și din Biblie îmi citea mama, eu îi spun Mântuitorului Rabuni (Învățătorule) cum îi spune în Biblie cineva din jurul Lui…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: