Alegeri în PNL

aLINA gORGHIUludovic_orban_fumand

Rămân în cursă doar Alina Gorghiu și Ludovic Orban. Atanasiu s-a retras, ca să dea o șansă tinereții. Dacă atâta tinerețe există în PNL, e jale mare! Nu-l plac pe Orban, dar nu aș vota-o nici pe Gorghiu. Nu mi se pare alegerea potrivită. PNL încearcă să facă pe plac celor de pe Facebook, care s-au exprimat că vor o față nouă, pe cineva mai tânăr. E destul să fii tânăr și neliniștit, ca să conduci un partid care abea s-a născut din unirea a două partide care s-au scuipat și s-au înjurat sonor ani de zile? Alinuța nu va face pace în noul PNL, pentru că doamna a scuipat mult și des înspre tot ce ținea de PDL. Dreapta, neunită, nu face două parale. Dacă în noul PNL nu există o persoană tânără, dinamică, nepătată… Desigur, este alegerea lor internă, dar votul meu nu îl vor avea.

A fost aleasă doamna cu țigarea. Doamna (sau domnișoara, nu știu) care a fost vârful de lance al grupării Vlasov-Troacă-David și inițiatoarea trecerii Oficiului Registrului Comerțului de la Ministerul Justiției la Camera de Comerț.
Faptul în sine este de o gravitate exceptională, arată intenția acestei grupări de a-și atribui prin Lege încasările de la ORC, fiind o tentativă de fraudă prin Lege și exemplu  de Corupție prin Lege.
Oare Johannis nu-și cunoaște colegii?
Sprijină el pe Gorghiu deși știe că a fost implicată în tentativa de fraudă și a săvârșit un act de corupție prin inițierea unei Legi în favoarea unui grup care s-a dovedit infracțional și care grup dorea să confiște venituri din serviciul public?
Stie de legăturile cu gruparea Vlasov-Troacă-David?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: