Ai două iubite

OLANDA: Ai doua iubite. Te poti insura cu amandoua. Ele se pot casatori intre ele.
MOLDOVA: Ai doua iubite. Di la tini si audi galseava aia in fiecari noapti, mai omule? RUSIA: Ai doua iubite. Stalinskaya si Moskovskaya.
TURCIA: Ai doua iubite. Una iti face mancare, una iti spala rufele, una iti calca hainele si una le supravegheaza pe celelalte. Chiar vroiai sa te credem ca ai numai doua iubite?
CHINA: Ai doua iubite. Din cateva miliarde de motive.
BULGARIA: Ai doua iubite. Pe una o cheama Sofia. Cand cealalta te intreaba „unde ai fost?” si raspunzi “la Sofia !” esti in deplina siguranta.
GERMANIA: Ai doua iubite. Ambele blonde.
MEXIC: Ai doua iubite. Vin hotii si fura jumatate. Iti mai da vecinul una. Imprumuti trei din barul de vis-a-vis. Vecinul isi ia partea inapoi. Cate ti-au mai ramas?
ANGLIA: Ai doua iubite. Absolut superbe… Iar ai baut prea mult!SUA: Ai doua iubite. Una pe Facebook si una pe Myspace. Nu le-ai vazut niciodata.
BRAZILIA: Ai doua iubite. Rosaria Fiorella Andrea Luiza Esmeralda Carla Vitoria Alessandra del Campo si inca una. DUBAI: Ai doua iubite. Placate cu aur.
CUBA: Ai doua iubite. Nu esti deloc Fidel.
SPANIA: Ai doua iubite. Mai tarziu descoperi ca ele sunt de fapt surori. Putin mai tarziu afli ca tu esti chiar fratele lor mort la nastere. Mai ai un frate geaman dezmostenit de catre soacra portarului, care portar nu-si mai aduce aminte nimic din copilarie. Viata ta e o telenovela.
GRECIA: Ai doua iubite. Vecinul se cam da la una din ele. Dimineata te trezesti cu un cal mare de lemn in fata casei. Mai bine fugi!
ROMANIA: Ai doua iubite. Una iti tine socoteala, iar cealalta iti cheltuie banii…

Reclame

3 Responses to Ai două iubite

  1. Blue Sorin says:

    „ROMANIA: Ai doua iubite. Una iti tine socoteala, iar cealalta iti cheltuie banii…” .. da, la cei necăsătoriţi … mulţi însă sunt căsătoriţi şi mai au una, cea care îţi mănâncă nervii .. nevasta … 😀

  2. Blue says:

    Foarte tare :))) 

  3. Bancul ăsta, cu Brazilia, ăsta mi-a adus aminte că și orașul Los Angeles se numea la început El Pueblo de Nuestra Sefiora la Reina De Los Angeles…
    Deci, România, ai două iubite,.. Asta cu România este scrisă de un ardelean, că la noi socoteala are dublu sens… și nu se referă întotdeauna la a socoti, socoteală.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: