Solidar cu căpșunarii

cozma_vadim

Duminică 30 noiembrie, la ora 15.00, România TV i-a avut ca invitaţi pe Corneliu Vadim Tudor şi Miron Cozma.

Miron Cozma: „Românii care trăiesc în străinătate sunt cerşetori. Să nu vină ei să ne stabilească preşedintele. Iohannis nu e român şi nu e ortodox. Mie nu mi-e frică! În Italia s-a dat pentru un vot pentru Iohannis 40 de euro. 20 de Euro la intrarea în secţia de vot şi 20 de euro la ieşire. (…) Mie ca român niciodată n-o să-mi stabilească destinul400.000 de români, din care 200.000 sunt cerşetori… (…) Să vină-n ţară, să sufere ca şi noi, nu să stea afară”
Corneliu Vadim: „Ţara mea e pe mâna unui handicapat, unui neamţ de mâna a doua. Sunt revoltat. (…) Iohannis a fost susţinut de Germania. Eu nu pot să trec peste străbunii mei morţi în cele două războaie mondiale. Angela asta să se ducă să stea la cratiţă şi să ne lase. Ne aleg nouă preşedintele, căpşunarii? Să-l ia la ei dacă îl vor.”

Domnilor politicieni de trei parale chioare, în diaspora nu trăiesc 400.000 de români, ci vreo șase milioane. Ei nu au plecat la distracție, ci ca să muncească. Îi vreți în țară, asigurati-le locuri de muncă! Sau măcar faceți un exercițiu și gândiți-vă ce bucurie ar fi pe guvernul român ca ei să se întoarcă mâine acasă și să caute un loc de muncă.
Căpșunarii au exact aceleași drepturi ca voi, politicieni de trei parale. Ei stau la căpșunărit doar în sezonul de lucru, apoi se întorc acasă cu economiile și își investesc banii aici.
Temă de casă pentru Cosma și Vadim: cunosc o familie dintr-un sat de pe lângă Călărași, care negăsind de lucru acasă, au plecat în Spania, la căpșunărit.Când se termină sezonul vin cu banii în țară, investesc și economisesc. Singura fabrică din zonă este a unui turc și fabrică dulciuri. Salariul cu sau fără carte de muncă este în jur de 500 lei. Domnilor, pot trăi tinerii din acest salariu? Își pot face o casă, pot crește copii? Dacă nu, mai țineți-vă tâmpeniile acasă.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: