Din puțul gândirii liberale

aLINA gORGHIU

Ar fi umilitor pentru miile de romani din tara si din Diaspora ca dosarul deschis in rem privind votul din strainatate sa ramana pur si simplu uitat in vreun sertar, avertizeaza Alina Gorghiu, prim-vicepresedinte PNL.
Știe doamna parlamentar că așa procedează Parchetul?!

„In aceste conditii, ne-am astepta ca toate aceste informatii care exista in spatiul public sa faca si obiectul audierilor in dosarul deja deschis. Romanii merita sa afle cine sunt cei care au generat blocajul la urne din 16 noiembrie, iar responsabilii trebuie sa suporte sanctiunile legale. Indiferent de rezultatul final al procesului electoral, lucrurile nu pot ramane asa. Niciun roman nu trebuie sa aiba macar suspiciunea ca institutiile statului roman, Parchetul, nu-si fac datoria fata de cetateni. Situatia este extrem de grava si, daca nu s-ar fi inceput deja urmarirea penala, as fi solicitat infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara pe acest subiect”, a spus Gorghiu.

Păi puteți face o comisie la Parlament. Cum ați făcut comisia Nana, stimată doamnă.
Și eu vreau ca cei care au greșit să plătească penal. Până la ultimul vinovat. Mai există însă un aspect MORAL, stimată doamnă.
Cred că nici unul dintre cei care au statutul de parlamentari, politicianul care a fost în Parlament în ultimii 25 de ani și nu a depus o inițiativă legislativă privind votul prin corespondență și/sau votul electronic NU ARE DREPTUL MORAL SĂ VORBEASCĂ.
Lăsați diaspora să vorbească. Lăsați-i pe cei care au ieșit în stradă să susțină diaspora să vorbească. Voi sunteți politicieni expirați!
Dar poate ne spuneți câte inițiative legislative privind votul electronic/votul prin corespondență aveți dv. personal. Și câte are partidul dvs?
TOT NICIUNA?!
__________________

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: