Ieși afară, javră ordinară!

Dl Antonescu este cel care a lansat proiectul Jonannis. Mărețul proiect Johannis.Nu garanta atunci pentru el? Ba da, mai că nu ni l-a prezentat ca pe un astru divin, coborât cu hârdăul din cer și purtat pe aripile imaculate ale îngerilor. Proiectul care salva națiunea. Johannis care salva națiunea.
Unde este acuma acest politician de trei parale, acuma când cel prezentat de el drept salvatorul națiunii are nevoie de susținere și de fiecare vot?

Vreți votul meu, dlor ACL?
Mai puneți-l pe neamț să vorbească, deși a făcut oarece progreșe tot cu viteza melcului vorbește. Și poate-l lăsați să vorbească și cu puțin accent ardelenesc, ar da bine pentru neamț.
Mai spălați și mai uscați partidul, afară cu penalii din partidm că vă mînâncă Ponta cu penali cu tot. Fain statut aveți, de trei parale chioare, dacă puteți trimite în Parlamentul țării un candidat care a fost condamnat penal. Așa aruncați cu noroi și în Parlament… Dar cum dreac să nu aveți așa ceva în statut, când în curând în Parlament vor fi mai mulți penali ca nepenali…
Și totuși, unde este Antonescu? Omul acesta este inconștient?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: