Reţeta budistă, veche de 5.000 de ani, care poate vindeca orice boală

rețetă budistă

Această reţetă a unui “farmacist”, a fost găsită în 1972 într-o mănăstire budistă din Tibet. Era veche de 5.000 de ani.
alcol
Preparare:
Adaugă 350 de grame de usturoi într-un borcan de sticlă.
Toarnă 220-250 de grame de alcool de 95-96 de grade.
AVERTISMENT!
Alcoolul nu trebuie să conţină alte substanţe ca metanol.
Închide ermetic borcanul şi pune-l la rece (n.r în frigider in zilele noastre) 10 zile.
În a 11-a zi, filtrează conţinutul.
Lichidul rezultat se pune înapoi în borcan.
Se mai ţine la frigider încă 2 zile.
TRATAMENT
După această perioadă, remediul este gata pentru a fi folosit.
Picăturile se iau cu lapte sau apă, înainte de masă, după cum urmează:
NUMĂR DE PICĂTURI
Ziua 1 – Mic dejun 1/ Prânz 2/ Cină 3
Ziua 2 – Mic dejun 4/ Prânz 5/ Cină 6
Ziua 3 – Mic dejun 7/ Prânz 8/ Cină 9
Ziua 4 – Mic dejun 10/ Prânz 11/ Cina 12
Ziua 5 – Mic dejun 13/ Prânz 14/ Cină 15
Ziua 6 – Mic dejun 16/ Prânz 17/ Cină 18
Ziua 7 – Mic dejun 12/ Prânz 11/ Cină 10
Ziua 8 – Mic dejun 9/ Prânz 8/ Cină 7
Ziua 9 – Mic dejun 6/ Prânz 5/ Cină 4
Ziua 10 – Mic dejun 3/ Prânz 2/ Cină 1
Ziua 11 – Mic dejun 15/ Prânz 25/ Cină 25
Ziua 12 – Mic dejun 25/ Prânz 25/ Cină 25
Continuă cu 25 de picături de trei ori pe zi, până termini întreaga cantitate.
ACEASTA TERAPIE SE POATE FACE DOAR O DATĂ LA 5 ANI!
Vindecă următoarele boli:
Miocardul
Arteroscleroza
Sinuzita
Hipertensiunea
Bolile de plămâni
Artrita şi reumatismul
Afecţiunile de vedere şi de auz
Impotenţa
Lipsa de apetit
Gastrita, ulcerul şi hemoroizii
Curăţă corpul de grăsimi şi pietre
Imbunataeste metabolismul şi venele vor redeveni elastice
“Toteste” cheagurile de sânge
Reglează greutatea corporală
Absoarbe tumorile interne şi externe
Daniela Petrescu, A.M.PRESS

Anunțuri

4 Responses to Reţeta budistă, veche de 5.000 de ani, care poate vindeca orice boală

  1. Blue Sorin says:

    Nu zic că nu are oarece calități această rețetă, dar am oarece îndoieli…
    În primul rând acum 5000 de ani nu ştiu dacă exista în Tibet vreo mănăstire, asta una, a doua, cu siguranţă că nu aveau tehnologia necesară ca să obţină alcool cu puritatea de 90-95%.
    Eu am văzut o chestie relativ similară, dar un pic mai … completă…
    Se pun în cantităţi egale (ca greutate) usturoi, miere de albine, lămâie, ghimbir. Dacă vom considera câte 250 de grame din fiecare mai punem o jumătate de kilogram de alcool cu puritate cât mai mare (90 de grade sau peste).
    Practic se obţine un kilogram şi jumătate de amestec.
    ATENŢIE !
    În reţeta de mai sus se spune că alcoolul nu trebuie să conţină metanol. Dacă te gândeşti bine, alcoolul etilic curat, industrial, nu are metil dar tot nu e bun.
    Aici e vorba de alcool DIN FRUCTE obţinut prin distilare, (cred că merge şi alcoolul rafinat din comerţ) .. nu are el 90 de grade, dar wtf .. asta e.
    E bine ca înainte de a se pune alcoolul să se dea la blender până se omogenizează.
    După ce se omogenizează se adaugă alcoolul şi se pune într-un borcan DIN STICLĂ .. e bine ca înainte de a pune capacul, borcanul să fie umplut până sus (ras) pentru a nu exista aer (în principiu pentru ca oxigenul să nu intre în reacţie cu amestecul, oxidându-l.
    Apoi borcanul se înveleşte într-un material care nu permite trecerea luminii şi se ţine la rece o lună două săptămâni).
    Ghimbirul are efecte interesante în ceea ce priveşte colesterolul, circulaţia în general, lămâia aduce un mare aport de vitamina C iar mierea .. asta e o adevărată minune… usturoiul de asemenea.
    Se ia de trei ori pe zi, pe inima goală, câte o lingură înainte cu minim 1/2 de oră de a lua masa.

  2. OK, nu am încercat niciuna din rețete. Am o întrebare: dacă în loc de alcool DIN FRUCTE, dar de 90 grade pui cantitatea potrivită pentru alcool de 70 grade, sau de 45 grade, ce se întâmplă?

  3. Blue Sorin says:

    Reţeta asta am primit-o pe mail de la cineva, apoi am găsit-o pe un site .. nu mai ştiu cum să dau de el …

  4. Cucuveaua mea a avut ceva colesterol mărit, dar l-a rezolvat cu un post qigond de șapte zile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: