Cum să tai ceapa

Despre ceapa se spune ca da savoare majoritatii mancarurilor din intreaga lume. Fie ca este alba, galbena sau rosie, ceapa este un ingredient de baza in bucatarie. Iar ca mancarea sa iti iasa asa cum iti doresti tu, trebuie sa o tai asa cum iti cere reteta aleasa: cuburi, felii, rondele sau feliute subtiri.

In momentul in care cumperi ceapa de ma piata trebuie sa o alegi destul de mare si de tare, astfel incat sa fie usor de taiat. Dupa ce ai curatat-o de coaja ar fi indicat sa ii indepartezi si pielita fina care ramane sub coaja. Pentru a taia mai usor ceapa ar trebui sa folosesti un cutit mare si bine ascutit (de preferat un cutit de bucatar). Un cutit care nu este destul de bine ascutit mai degraba va sfarama ceapa decat o va taia.

In clipul de mai sus il veti vedea pe Jamie Oliver care ne arata cum sa taiem ceapa cat mai usor si mai rapid posibil. Cert este ca foarte multe persoane se confrunta cu astfel de probleme in momentul in care vor sa se apuce de facut mancare.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: