Dragnea ii răsfață pe angajații din minister pe bani publici

Dragnea

Liviu Dragnea, alocă sume greu de justificat pentru achiziția de microbuze școlare, furnituri de birou, materiale pentru curățenie, benzină, calculatoare, laptopuri, servicii de monitorizare presă, produse și servicii de protocol, bilete de avion și servicii de cazare.
Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și-a propus să cheltuiască peste 19 milioane de euro, bani de la bugetul de stat, pentru bunuri și servicii.
Ministerul Dezvoltării a alocat 13,7 milioane de euro, fără TVA, pentru achiziția a 4 microbuze pentru transportul a 10 sau mai multe persoane, ceea ce înseamnă peste 3,4 milioane de euro pentru fiecare autovehicul. În prezent, unul dintre cele mai luxoase autocare din lume, fabricat după modelul avioanelor personale, costă numai 400.000 de euro, potrivit sursazilei.ro

Scaun ergonomic de 1.500 euro
Oficialii MDRAP au comandat șase scaune, produse conexe și piese ale acestora estimate la aproximativ 40.000 de lei.

Pix de 100 de euro, lipici și agrafe de birou de 1.000 de euro
Ministerul Dezvoltării a alocat 2.000 de lei pentru lipici, 2.000 de lei pentru agrafe de birou, 5.000 de lei pentru capsatoare și 2.000 de lei pentru capse.
Ministerul Dezvoltării cumpără și 5 pixuri cu 2.000 de lei. Pe piață, un pix Parker sau Mont Blanc costă aproximativ 100 de euro. Liviu Dragnea are grijă de subalernii săi și le cumpără creioane macanice și carioci de 10.000 de lei.

25.000 de euro pentru protocol

Peste 25.000 de euro, fără TVA, se cheltuiesc pentru protocol la cabinetul ministrului Liviu Dragnea și pentru invitați. Din cei peste 25.000 de euro, Ministerul Dezvoltării cheltuiește aproximativ 15.000 de euro pe servicii de catering, 2.500 de euro pe cafea, peste 1.500 de euro pe sucuri de fructe și aproximativ 700 de euro pe aranjamente florale.

Serviciile de reparare și de întreținere a automobilelor din parcul auto MDRAP costă aproximativ 70.000 de euro. Dacă tot folosesc pixuri de lux și folosesc scaune evaluate la aproximativ 1.500 de euro/bucata, angajații MDRAP au alocat aproximativ 85.000 de euro pentru servicii de curățare a birourilor și servicii de dezinsecție.

Cine spunea că MRU arunca banii pe meniuri scumpe…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: