Cum să cureţi cartofii în doar câteva secunde.

Oare de câte ori nu suntem pe fugă atunci când trebuie să pregătim diferite feluri de mâncare pe bază de cartofi?! Şi cum procedeul de curăţare este uneori destul de anevoios, folosirea unui truc rapid nu strică niciodată. Deborah Lewis este persoana cea mai în măsură să ne arate cum să îndepărtăm coaja unui cartof în doar câteva secunde, fără a mai avea nevoie de vreun cuţit special de curăţat legume.

Soluţia e practică şi foarte uşor de aplicat. Cartofii se fierb, apoi se scufundă timp de 5-10 secunde într-un vas cu apă în care am pus cuburi de gheaţă în prealabil.

E uimitor cum doar răsucind puţin cartoful fiert între palme, vom avea surpriza să vedem cum coaja se îndepărtează aproape instantaneu.

Indiferent dacă avem nevoie doar de câţiva cartofi pentru o salată gustoasă sau un piure ori de o cantitate mult mai mare atunci când avem oaspeţi, metoda nu dă greş niciodată.

Această metodă surprinzătoare ar trebui împărtăşită tuturor cărora le place să consume cartofi fierţi sub oricare formă şi i-ar dori.

Orice gospodină învaţă tot timpul mici secrete care să-i uşureze munca în bucătărie şi acesta este cu siguranţă unul dintre ele.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: