Imaginile care sfidează realitatea: Aşa PĂRĂSEŞTE sufletul corpul

Omul de ştiinţă Konstantin Korotkov este directorul centrului Research Institute of Physical Culture, din St. Petersburg. Şi a folosit o tehnologie aprobată de Ministerul Sănătăţii din Rusia, care este utilizată şi pentru a trata boli grave, cum ar fi cancerul.

Mai întâi dispare

Korotkov susţine de ceva vreme că a reuşit să fotografieze sufletul, cu o cameră bioelectrografică, chiar în timp ce acesta părăsea trupul, după cum nota International Business Times. Tehnica lui este similară fotografiei Kirlian, care arată „energia vitală” a unei persoane.

Astfel, potrivit declaraţiilor omului de ştiinţă şi nu numai, „sufletul de culoare albastră poate fi văzut cum părăseşte, treptat, corpul persoanei care moare. Mai întâi dispare din zona capului şi, la final, din zona inimii. În cazul celor care au o moarte violenţă, acest suflet, sub forma energiei vitale, se reîntoarce la trup după câteva zile, din cauza unui surplus de energie care nu a fost folosit”.

Reclame

2 Responses to Imaginile care sfidează realitatea: Aşa PĂRĂSEŞTE sufletul corpul

  1. Blue Sorin says:

    Vezi că se face o confuzie între suflet şi ectoplasmă. Aceasta este ceva de natură electromagmetică, practic o formă de câmp magnetic. Corpul uman funcţionează electric, deci generează şi un câmp electronagnetic. Dacă vei filma cu acelaşi procedeu orice aparat electric în funcţiune se va vedea acest câmp. De exemplu al unui transformator aflat în priză. A spune că transformatorul are suflet e cam mult. la fiinţele vii se vorbeşte de aşazisa aură … asta se vede pe film. Faptul că dispare progresiv este urmarea directă a faptului că un corp nu moare în întregime instant, deci procesele bioelectrice încetează progresiv… Bioplasma aceasta se poate vedea la toate fiinţele fii, inclusiv la plante.

  2. Stai liniștit. Am avut moarte clinică și știu cum se trece DINCOLO.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: