Se poate dreapta reunifica?

Reunificarea dreptei, nu o cred posibilă în acest moment. Prea multe orgolii, prea multe interese materiale.
Deja se pornește cu stângul: să se întâlnească doar PDL și PNL, ca să stabilească „niște principii”.., iar ne iau politicienii de proști, vor de fapt să stabilească cine va da președintele și cine va da premierul, după procentele de la europarlamentare. Deși este o greșeală foarte mare. Eu una, deși sunt votant de dreapta și-mi tai mâna dar nu pun ștampila pe un PSD-ist, nu am să votez nici Antonescu, nici Johannis. Îngerul Johannis are destule pete pe cv, uitați-vă cum pierde proces după proces pe case pe care și le-a însușit fraudulos. Nu mai vorbesc despre copiii pe care i-a dat spre adopție unei familii dubioase, căutate de Interpol și de la care a recunoscut că a primit bani… Eu nu votez așa ceva.
Cum nu votez nici un profesor de istorie mediocru, de nivel liceal. Eu vreau un președinte care să fie puternic. Aici Base i-a bătut pe toți, știam că dacă a fost în stare să ducă un petrolier până în port pe furtună are nervii suficient de tari ca să stea fără inhibiții la masa tratativelor cu orice șef de stat, pe orice problemă, pe orice situație.
Nu mă poate convinge nimeni că profesorașul de istorie sau cel de fizică sau doamna Udrea ar avea atâta forță interioară și nervi de oțel pentru tratative grele. Nu mai vorbesc de pregătirea lor âintelectuală, insuficientă pentru contextul geopolitic actual
Dreapta dacă vrea să câștige trebuie să treacă peste orgoliul de a alege președintele partidul care are mai multe procente. Toată dreapta trebuie să caute cu lumânarea și cu lupa dacă e nevoie un om integru, cu un cv impecabil, bun român, foarte puternic, cu o cultură și cunoștințe temeinice. Avem nevoie de un președinte puternic, pentru că situația geopolitică ne-o cere.
Dacă dreapta nu înțelege, să piardă, eu una nu pun ștampila pe orice candidat!

…………………………………………………………………………………………………

Vasile Blaga: „Da , este posibilă o majoritate prezidențială fără PMP ! „
Cum vă sună declarația asta de la un șef de partid care a luat 12,23% și care vrea uniune cu un PNL de 15,00% și cu toate fărâmițele care le-ar mai strânge fără PMP nu cred că ar trece de 30%?
Pe Blaga l-am mai bănuit că este prieten foarte bun cu PSD-ul și dacă acum vor să izoleze PMP-ul, lucrul acesta este clar.
Ponta președinte, ca și cum nu am avea președinte de stat.
Antonescu, foarte slab, Johannis este șantajabil, Predoiu o mămăligă.
Asta vrea viitoarea uniune de dreapta, o păpușă la Cotroceni și în politica externă?!
Păi să o voteze mămicile lor!

Nu pot să nu observ ce animale politice avem: PNL uită că până mai ieri era cel care a adus monstruozitatea de USL la butoane, și mai uită că Base a vrut o uniune pe dreapta. Ei inventează acuma roata!
PDL și Blaga uită că Base a luat PD-ul când avea 5% și l-a făcut partid.
Acuma se spală pe mânuțele spurcate și vor fără Base!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: