Respect

aura_respect

MINCINOȘI NENOROCIȚI! AVEȚI MÂINILE PĂTATE DE SÂNGELE CELOR DOI DECEDAȚI!

Intr-un comunicat oficial, Aerostar Bacau vine cu urmatoarele precizari:

„In contextul declaratiilor si stirilor care au fost transmise in legatura cu accidentul de aviatie din data de 20 ianuarie a.c., a fost mentionat faptul ca la AEROSTAR S.A. Bacau se afla in revizie avionul medical SMURD de tip Piper.

Pentru corecta informare a opiniei publice, AEROSTAR S.A. aduce urmatoarele clarificari:

Avionul medical de tip Piper PA-42 apartinand Fundatiei pentru SMURD se afla in regim de hangarizare-stationare temporara in hangarul AEROSTAR S.A.

In afara de infrastructura pusa la dispozitie in mod gratuit AEROSTAR S.A. nu are nicio responsabilitate in ceea ce priveste realizarea de revizii, reparatii sau lucrari pentru avionul mentionat, si nici pentru procurarea sau asigurarea pieselor de schimb pentru acesta.

Intreaga responsabilitate pentru executarea lucrarilor de reparatie si asigurarea pieselor de schimb revine entitatii care opereaza avionul mentionat”.

Cu alte cuvinte, avionul NU este pentru reparatii la AEROSTAR Bacau si nici NU va fi supus unei revizii acolo. Declaratia contrazice inclusiv raportul oficial publicat de Guvern, acolo unde se face urmatoarea precizare:

„Mentionam ca avionul SMURD, care in perioada 2012 – 2013 a efectuat mai multe misiuni speciale de transport pentru transplant organe si sange perfuzabil), nu a putut fi utilizat in data de 20.01.2014, deoarece acesta se afla in lucrari de mentenanta obligatorie la Aerostar Bacau”

Informatia a fost confirmata ieri si de Raed Arafat pentru Stirile ProTV, care spunea acelasi lucru: avionul se afla in reparatii la Aerostar Bacau.

Mai mult decat atat, Grigore Filip, presedintele director general al Aerostar afirma ca firma sa: „NU are specialisti pregatiti sa efectueze aceste operatii ori pe cele de mentenanta specifice unui asemenea aparat de zbor, ci numai pentru a sta la noi pana se va gasi piesa de schimb defecta”.

Anunțuri

2 Responses to Respect

 1. Blue Sorin says:

  Mai știi cum se împăuna Raed Arafat când a cumpărat avionul? Acum se face că plouă.
  Pe de altă parte, ministrul Radu Stroe a spus că avionul ăla jmeker este transportă oameni nu organe …
  La 1 Decembrie, avionul a defilat … acum nu se putea, era vopsit frumos… ferească Sfântul, se putea zgâria. Normal că au trimis o rablă condusă DE UN PILOT PENSIONAT.
  Pe de altă parte, Salvamont Cluj şi-a oferit serviciile. A fost refuzat. Salvamont Cluj avea şi capacitatea de localizare şi capacitatea de intervenţie. Cei doi puteau fi salvaţi…
  Mai aveau capacitatea de a interveni cu localizarea, poliţia şi SRI. Poliţia a spus că NU PRIMISE ACCEPTUL MINISTRULUI PENTRU LOCALIZARE.

  Concluzia? Acei oameni au fost asasinaţi de Statul Român, de indolenţa, nesimţirea, incompetenţa unor jigodii numite politic şi plătite cu mii de euro. De ce? Pentru că au adus servicii partidelor care i-au numit în funcţie.

  DUMNEZEU SĂ-I ODIHNEASCĂ !

 2. Țin minte, Blue, tocmai de aceea am cerut public demisia lui Stroe, Arafat și a lui Ponta. Niște nenorociți, cei doi morți, au murit de frig, din cauza incompetenților care ne conduc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: