Cum votează românii, aşa politicieni au

Reporter:”Pe cine AI VOTAT mamaie?”
Ţăranca (indicand spre afişul electoral din GEAMUL PRIDVORULUI din care zâmbeşte fericit Adrian Năstase):
Pe EL maică! Că e FRUMOS şi GRAS ca un PORC!”

Discutam şi eu cu cineva de pe lângă Călăraşi, voiam să ştiu de ce au fost la referendum. Dar n-am fost, ne-a trecut primarul pe toţi din sat! Bun, şi de ce acceptaţi asta?! Păi ne mai face şi nouă câte ceva…

Groaznică nedumerire am io: juma’ din USL este formată din pdl-izdiştii fugiţi din partid, acuma că au carnet PSD şi PNL sunt mai uscaţi şi mai curaţi?! Cine pune ştampila pe ei, la ce se gândeşte?!

Cine pune ştampila pe orădeanul care acuma candidează prin Bucureşti şi care şi-a plimbat cinstea şi onoare (care-i lipsesc cu desăvârşire) prin opt 8 partide, pe ce pune ştampila?!

Ştiţi ce mi-a spus un tataie? Votez USL ca să mă răzbun pe PDL. Adică, zic eu, tataie, matale dacă ai avea o nevastă rea, ai lăsa-o şi ai lua proasta târgului de nevastă, ca să te simţi răzbunat?!

Şi cum ar putea să voteze. Nu e nevoie să fii inteligent, ci să ai puţină dorinţă, simţ civic, de a face lucrul bun. Dacă după 20 de ani de politică făcută pe genunchi de hoţi şi haimanale, românii ar înţelege că au curve cărora le spun degeaba politicieni, ar pune mânuţa pe un carneţel şi şi-ar nota acolo numele tuturor prădătorilor, hoţilor, falsificatorilor, jecmănitorilor şi mincinoşilor din politică? Ar mai avea Felix motanul vreo şansă? Nu. Dar alte panarame plimbătoare, căci acuma asta a fost manevra, panaramele din toate partidele au plecat din circumscripţiile în care au candidat la alte alegeri şi au migrat prin te miri ce colţ de ţară. Ar mai putea ei înşela dacă Ghio şi Maricica ar pune mîna pe carneţel şi i-ar găsi acolo şi nu i-ar mai vota? NU.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: