Cum murea ea de foame


În toamna lui 2010, sticla ecranelor noastre a fost invadată de un personaj dubios capabil să atingă recorduri mondiale în materie de grevă a foamei și să stârnească compasiune. Cei care sunt obişnuiţi cu postul şi-au dat seama imediat că doamna minte. Numai că ei sunt puţini.
La doi ani de zile distanță, adevărul despre „eroina grevistă a Antenelor” iese la iveală. Învăţătoarea Cristiana Anghel, care în 2010 a stat 70 de zile în greva foamei şi care candidează la parlamentare în Dolj din partea PC, a avut, în cel mai recent an fiscal încheiat, venituri de aproximativ 3.000 de Euro de la SC Antena 3 SA. Sutele de emisiuni și transmisii live făcute de reporterii Antenelor și din platoul de „domnului” Gâdea s-au dovedit doar un teatru ieftin.

Nici de foame n-ar fi trebuit să moară biata femeie, nu chiar atât de amărâtă cum se plângea seara în emisiunile tono­matele anteniste. Cu un aparta­ment de 80 de metri, mașină Audi A4 la scară și un venit de aproape 1.000 de euro lunar din salariul să de învățătoare și pensia soțului de la Ministerul de Interne, „grevista” Cristina Anghel nu făcea deloc foamea la ea în Caracal. Bașca, pentru tot travaliul televizat Felix i-a mai umplut conturile cu circa 13.613 lei, echivalentul a 3.000 de euro de la SC Antena 3 SA din drepturi de proprietate intelec­tuală.

One Response to Cum murea ea de foame

  1. Pingback: Pentru grevisda foamei Cristiana Anghel: A face greva foamei = a nu pune nimic în gură = a nu lua muie? « Românica blues

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: