Hai, zâmbeşte, nu te costă nimic!

Vine sfârşitul lumii. Dumnezeu aliniază femeile pe o parte şi bărbaţii pe altă parte. – Toţi bărbaţii care şi-au înşelat soţiile să facă un pas în faţă! zice Dumnezeu. Toţi bărbaţii fac un pas în faţă, doar unul rămâne pe loc. – În iad cu tine! tună Dumnezeu. Greşeala se iartă, prostia se pedepeşte.

Bulă, jerpelit, intră intră într-o bancă şi-i zice fetei de la ghişeu: – Duduie, vreau să depun nişte căcaţi de bani în curul vostru de bancă. – Domnule, zice oripilată fata, în banca noastră, noi nu permitem un asemenea limbaj. Fata dă un telefon şi-l chemă pe manager. Vine managerul şi zice: – Care-i problema, domnule? – I-am zis duduii că vreau să depun nişte căcaţi de bani în curul vostru de bancă. – Despre ce sumă e vorba? – A, un căcat de vreun milion de euro. – Şi curva asta nu vrea să vă servească?

– Mami, ce faci goală, călare pe tăticu?întreabă Bulişor. – Sar pe el ca să-i desumflu burta, zice Bubulina. – Te chinui degeaba! În fiecare dimineaţă, vine vecina şi i-o umflă la loc.

Intră Bulă într-o farmacie: – Domnişoară, am o mare problemă cu „jucaria”! Îmi stă ţeapănă 24 de ore din 24. Ce-mi puteţi da? Se consultă farmacista cu colegele şi zice: – Îţi dau casă, masă şi 2000 de euro pe lună!:)) laughing:)) laughing:)) laughing

Un tip cu amanta in pat… la un moment dat suna cineva la usa . Amanta, calma, ii spune sa fie linistit ca e sotul, dar rezolva ea! Se duce la usa deschide si spune:
– Aaa, Iubi! Ce bine ca ai venit… du si tu gunoiul!… si ii pune galeata de gunoi in mana. Sotul pleaca.
Amantul se imbraca si pleaca linistit si pe scari isi zice: ce femeie: ‘Si frumoasa si desteapta…’ Ajunge acasa, suna la usa, ii deschide sotia:
– Aaa, Iubi! Ce bine ca ai venit! Du si tu gunoiul!… Ia tipul galeata, coboara scarile si in sinea lui isi zice: ce nevasta: ‘Si urata si cu tupeu.

Un preot locuia langa o manastire si avea 10 gaini si un cocos.
Cocosul din cand in cand disparea, dar aparea pana seara. Ultima data cand a zburat nu s-a mai intors si preotul, primul lucru duminica in biserica, a intrebat lumea:
– As vrea sa stiu daca cineva are un cocos?… si toti barbatii s-au sculat in picioare…
– Nu, nu, nu, am vrut sa intreb daca cineva a vazut un cocos?…si toate femeile s-au sculat in picioare…
– Nu, nu, nu, nici asta n-am vrut sa stiu, vreau sa stiu daca cineva de aici a vazut un cocos care nu-i apartine?… si jumatate din femei s-au sculat in picioare…
– Nu, nu, nu, nici asta n-am vrut sa stiu, vreau sa stiu daca cineva a vazut cocosul meu?… si toate maicutele s-au sculat in picioare.

O femeie si un barbat,proaspat casatoriti, isi spun unul altuia in noaptea nuntii, urmatoarele chestii, cumva sa-i ajute in anii ce vor urma impreuna. Femeia zice:
-daca o sa vezi seara cand vii de la serviciu ca parul meu e impecabil si nu e dezordonat, sa stii ca nu vreau s facem sex, daca vezi ca e putin ciufulit asta inseamna ca s-ar putea sa vreau, si daca o sa vezi ca parul meu e total ravasit, nepieptanat, atunci sigur o sa vreau sex cu tine….la care barbatul ii raspunde si el:
-uite draga, daca ajung seara acasa si desfac o bere, sa stii ca nu vreau sa ma culc cu tine, daca desfac 2 beri, inseamna ca s-ar putea sa vreau sex cu tine, si daca ajung la 3 beri, sa fii sigura ca…ma doare-n „suflet” de freza ta!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: