Scopolamina

Acesta pare cel mai interesant drog …
Scopolamina este unul dintre cele mai înspăimantătoare droguri. Efectul lui este extrem de nociv pentru cel care îl consumă. Persoana care îl consumă este trează, articulată, vazută din exterior pare normală, sigură pe sine şi pe acţiunile sale. În realitate însă, drogul elimină liberul arbitru, persoana pirezându-şi controlul asupra acţiunilor şi gândurilor sale, fiind uşor de influenţat şi la dispoziţia oricui vrea să profite de ea. Pe străzile Columbiei scopolamina este numita „Respiraţia diavolului” pentru că îţi fură sufletul. Te face sclavul oricui. Şi un gram în plus te poate ucide.

Din cauza efectelor sale drogul este folosit, în cea mai mare parte, de catre criminali, aceştia făcând-şi victimele atât de docile încât ajung să îi ajute pe hoţi să le jefuiască propriile case şi să le golească conturile bancare. De asemenea, femeile au fost drogate în mod constant şi ţinute ca sclavi sexuali sau au fost convinse să-şi dea de bunăvoie copiii traficanţilor de fiinţe umane. Efectul secundar cel mai oribil al acestui drog nu este cel că transforma victimele în zombies, ci cauzează amnezie totală.

Dozele mai mici de scopolamină au un efect uşor sedativ, hipnotic, spasmolitic şi antiemetic; apar şi simptome de apatie ca şi slăbirea voinţei. De aceea, până în anul 1950, când a fost înlocuit cu natrium pentotal, a fost folosit la interogarea agenţilor secreţi sau a persoanelor suspecte de crimă. În urma cu câteva decenii scopolamina a fost folosita împreună cu morfina ca şi calmant al pacientilor cu boli nervoase. În prezent, este folosită în medicină sub forma de „Dexamphetamin” ca înlocuitor de drog la cei dependenţi de stupefiante.

Năstase, unde ai notat numerele de conturi pentru banii negri ai PSD?

Aici sunt descrise experienţele unui voluntar la exeperimentul cu scopolamină:
http://www.erowid.org/plants/bellado…lladonna.shtml

După o oră: Starea de delir de instalează complet. Tonusul muscular se deteriorează sever făcându-l să meargă împiedicat. Bătăile inimii sunt extrem de rapide. Normal, nu mai poţi fi supus niciunei operaţii…
__________________

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: