Cel mai dotat guvern din galaxie, – diplome false

Cel mai dotat guvern din galaxie, – diplome false


Cel mai dotat cu diplome FALSE guvern din galaxie. A fost rândul Rovanei Plumb să fie investigată de Hotnews în legătură cu frumosul ei cv:
– diploma acordată de George Washington University este de fapt un certificat acordat pentru absolvirea unui curs de doua saptamani
-diploma in „Managementul schimbarii si inovatiei” de la University College – Dublin in anul 1999 este chiar după spusele duduiei, un curs de mai multe zile sustinut la Bucuresti cu profesori de la Universitatea din Dublin.

Stelian Fedorca, noul secretar de stat pentru invatamant preuniversitar, a trimis anul trecut o sesizare catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti cu mai multe greseli gramaticale. Documentul poarta semnatura lui Fedorca, pe atunci director al Colegiului National Mihai Eminescu, si stampila institutiei de invatamant. „Greselile de gramatica aflate in documentul pe care mi l-ati trimis mi se par inacceptabile. Precizez, insa, ca un asemenea document birocratic nu este niciodata redactat de director (…), ci de personalul aferent cabinetului de lucru”, a declarat pentru HotNews.ro secretarul de stat Stelian Fedorca.
Deci dl. Fodorca semnează „ca primaru” un text hilar.

Ăla micu’ de la ăla şi mai micu’ nu se lasă mai prejos!
Ministrul Agriculturii susţine într-un CV oficial că în 2003 a obţinut de la Scottish Agricultural College din Scoţia o diploma pentru „Îmbunătăţirea eficienţei personalului”. Contactaţi de HotNews.ro, reprezentantii Scottish Agricultural College au declarat că instituţia nu i-a acordat nici un fel de diplomă. Daniel Constantin a transmis un document care arată că a participat la un curs de pregatire pe parcursul unei perioade de cinci zile la Bucuresti la care au predat profesori ai Scottish Agricultural College.

Oficialii Scottish Agricultural College au precizat următoarele despre documentul prezentat de ministrul Constantin: Documentul nu este o diploma sau un certificat de performanta sau o realizare academică anume.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: