Radu Cristescu, pe lista consilierilor ministrului Economiei?!

Fostul președinte al ADS, Radu Mihai Cristescu, demis în urmă cu câteva luni de ministrul Agriculturii pentru grave nereguli comise la vârful Agenției, a fost recuperat de protectorul său pe linie de partid, Lucian Bode, noul ministru al Economiei.
Recuperarea acestui personaj extrem de dubios, care a prejudiciat masiv ADS prin favorizarea firmelor de familie sau personale ale unor oameni de afaceri precum Dan Voiculescu sau Ștefan Poenaru (cifra avansată în presă, a prejudiciului, este de zeci de milioane de euro), este cel puțin ciudată dacă ținem cont de intențiile declarate ale noului prim-ministru. Plantarea în dreapta ministrului Economiei a celui acuzat că a favorizat la scenă deschisă firma amiral a familiei lui Dan Voiculescu, Grivco, este cel puțin sinucigașă câtă vreme Voiculescu a mai controlat direct acest minister prin penalul Codruț Șereș, pupilul său trimis astăzi în judecată alături de alți inculpați, pentru o fraudă de peste 165 milioane de euro produsă societății Hidroelectrica. Băieții deștepți au găsit astfel, prin acest personaj din dreapta ministrului Bode, o ***șă sigură pentru a controla ministerul Economiei.
Radu Cristescu este cel care, împreună cu alți subordonați, a scăzut în mod nejustificat, la jumătate, redevența pentru terenurile concesionate de firma familiei Voiculescu, Grivco, în județul Giurgiu.
http://www.curentul.ro/2012/index.php/2012022068897/Actualitate/Radu-Cristescu-protectorul-GRIVCO-pe-lista-consilierilor-ministrului-Economiei.html

 

Vezi și:

Radu Cristescu, acuzat ca l-a favorizat pe Dan Voiculescu

Reclame

2 Responses to Radu Cristescu, pe lista consilierilor ministrului Economiei?!

  1. Blue Sorin says:

    Ăsta e din frații Cristescu de la Timișoara?

  2. Nu ştiu din ce fraţi este! Ştiu doar că ministrul economiei a făcut facultatea la Oradea, halal, şi este şi fotbalist de liga II-a, cum sărăcie l-a ales MRU?! Sau este ales ca să facă frumos şi să accepte demararea proiectului de la Roşia Montană?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: