PNL migrează

UNPR anunţa zilele trecute că trei viceprimari şi 185 de consilieri PNL din judeţul Hunedoara s-au înscris în Uniune.
Desigur, cele două formaţiuni politice au dialogat pe această temă.

„Constatăm că în ultima vreme formaţiunea trădătorilor, autointitulată UNPR, copiind comportamentul politic al PDL, a fost cuprinsă de agitaţie şi doreşte să iasă din anonimat prin tot felul de atacuri şi diversiuni la adresa PNL”, susțin liberalii. Potrivit acestora, UNPR nu are nici căderea politică şi cu atât mai puţin pe cea morală de a face comentarii despre liderii opoziţiei.
Preşedintele PNL, Crin Antonescu a spus despre UNPR că este „virgina coaliţiei” sau „Albă ca Zăpada”, susţinând că în cadrul acestei formaţiuni sunt „dirijaţi” dezertorii de către şeful statului.

Nici UNPR n-a stat ca fata mare şi neprihănită, a răspuns în acelaşi spirit civilizat.
„UNPR consideră că recentele declaraţii ale lui Crin Antonescu sunt dovadă de mojicie şi de neputinţă politică. Preşedintele PNL este incapabil să-şi conducă partidul şi nu are răspuns la problemele pe care membrii liberali şi aleşii locali ai PNL le-au semnalat în repetate rânduri. Mai mult, Crin Antonescu, un mare amator de vacanţă eternă, nu are nici măcar timp să stea de vorbă cu ei. Nu ştim ce experienţe l-au marcat pe Crin Antonescu în trecerile sale repetate de la un partid, aripă sau facţiune liberală la alta. Sau de la un binefăcător la altul”, se arată în comunicat.

250 de membri din PNL au anunţat că demisionează şi se înscriu în PDL. În plus, ei se vor alătura demersului iniţiat de liderul PDL Constanţa, Gigi Chiru, de strângere a semnăturilor necesare demiterii primarului Radu Mazăre.
Din câte ştiu eu, pe cifre, împărţirea banilor pe judeţe şi primării s-a făcut în ultimii 7 ani echitabil. Atunci ce-i mână pe PNL-işti spre partidele de la guvernare, care partide vor fi taxate de electorat pentru anii de criză şi măsurile de reformă nu tocmai destule şi nu tocmai plăcute?

Exodul continuă: Astfel, Ioan Boer, primar PSD în comuna Ip din judeţul Sălaj, Augustin Chifor, primar PSD al comunei Poiana Blenchii – Sălaj, Marius Borzan, primar PIN în comuna Româna şi – Sălaj, au semnat miercuri, 17 august 2011, o declaraţie comună prin care anunţă că vor candida din partea Uniunii Naţionale pentru Progresul României la alegerile din anul 2012. De asemenea, Ion Voica, primar al localităţii gorjene Săcelu ales din partea Forţei Democrate, va candida anul viitor din partea UNPR”…

Reclame

2 Responses to PNL migrează

  1. Blue says:

    Când s-a format USL, Geoană a spus vorbă mare..
    Cică PSD-ul devine tot mai puternic pe măsură ce pleacă unii. Deoarece ceea ce rămâne e de calitate.
    Cred că asta se aplică şi PNL-ului.
    Abia aştept ca aceste partide să devină ndestructibile. (Mă întreb doar cine va stinge lumina…)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: