Trăi-v-ar televiziunile de cacao!

Auzi, trăi-v-ar televiziunile de cacao!
Am vrut şi eu să văz nunta princiară pe un post românesc tv. S-au întrecut în a spune tâmpenii. O comentatoare era mare expertă în oase princiare, dar nu le nimerea, unul era expert în nunţi, botezuri şi îngropăciuni princiare, una invitase numa’ experte în branduri, care branduia de zor, alta nu-şi mai închidea guriţa, ca să poţi auzi şi o propoziţie din slujbă.
Desigur, numele lui Băsescu l-am auzit mai des decât a fost invocat bunul Dumnezeu, deşi la nunţi, bărbaţii ar trebui să-l roage pe Doamne-Doamne să le dea noroc şi neveste cu mintea şi alte organe sănătoase!
Desigur, Hilaritatea s-a întrecut pe sine. De la Monte Carlo se transmitea un eveniment de o „importanţă extremă” (bombă, război?!), prinţul conducea maşina de lângă mireasă, da’ totul era ecologic, iar în studio, nu înţelegeam de ce a fost invitat şi Bogdan Chireac, până când mi-am adus aminte cum se plângea el lui SRS: „Iar m-a abandonat amanta… Sunt pielea pulii”, mărturisea Chirieac… Da, Hilaritatea a avut şi EXPERTUL în studio.
Cum naiba îi mai puteţi urmări?!
De pe craca lui neprinciară, soţul meu: Albert, Albert, mai ai timp să spui NU!
Când a văzut că prinţul totuşi a comis-o,a suspinat: L-o fi învăţat cineva pe mire că într-o căsnicie bărbatul are întotdeauna ultimul cuvânt, să spună: Da, nevastă, tu ai întotdeauna dreptate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: